top of page
media.ikvertrek.jpg

We gaan vloggen voor Ik Vertrek!

Samen met de redactie van Ik Vertrek gaan we komend najaar 2018 een drietal blogs (videobloes) maken die op het YouTube kanaal van Ik Vertrek zullen worden gepubliceerd. Met deze vlogs nemen we de kijker mee in ons dagelijkse leven hier; gasten ontvangen, klussen, familiebezoek en tijd voor ontspanning; het kan allemaal aan bod komen. Houd onze website & het Ik Vertrek YouTube kanaal in de gaten!

IMG_2618.jpg

Radio-interview bij Rabbering Laat

Deze zomer (juli 2018) interviewde AvroTros' Paul Rabbering tijdens zijn radio-uitzending ('Rabbering Laat' op radioNPO2) Alexander over hoe het ons vergaan is sinds onze emigratie. Luister hier het fragment terug.

Schermafbeelding 2018-09-25 om 12.17.52.

Internationale publicatie in Daphne's Diary

Het inspiratiemagazine voor vrouwen besteedde maar liefst vier pagina’s aan

Côté Verger. Extra bijzonder: onze publicatie verscheen in alle 15

landen waarin Daphne’s Diary verkocht wordt, te weten: België,

Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd

Koninkrijk, Ierland, IJsland, Zuid‐Afrika, Zweden, de Verenigde

Staten, Canada, Australië, Singapore en zelfs Japan!

Lees & bekijk hier het hele artikel.

Schermafbeelding 2018-09-25 om 12.28.16.

Publicatie in Barend Foks

Alexanders voormalig werkgever de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) publiceerde een update van ons nieuwe leven en bedrijf in Frankrijk in de Barend Foks, het magazine voor (oud-)medewerkers van de VRR.

Het artikel kun je hier lezen. 

BLOG REMADE with love

Oprichtster en blogster van REMADE with love Anne Heijmans wijdde een hele blog aan haar verblijf bij Côté Verger en voorzag deze tevens van prachtige foto's.

Lees & bekijk de hele blog hier.

VT WONEN BLOG

Anne Heijmans (winnares van de VT Wonen Bloggers Award) blogt voor VT Wonen over hotspots die het bezoeken waard zijn. In deze blog vertelt ze over 7 hotspots in de Dordogne en Côté Verger is er één van. Lees de hele blog hier.

KAMPEER- EN CARAVAN KAMPIOEN

Een vermelding (mét foto) van onze chambres d'hôtes & mini camping in de Kampeer- en Caravan Kampioen (kortweg KCK), het magazine van de ANWB. Editie: juli 2017.

Bekijk de pagina hier

Artikel in HAS Beats

HAS Hogeschool (Esthers oude werkgever) publiceerde op haar site een ingestuurd artikel van een oud-HAS werknemer die samen met zijn vrouw 800 kilometer om reisde om enkele nachten bij Côté Verger te kunnen verblijven.

Lees hier het hele artikel!

Nominatie Ondernemersprijs

Met ons idee voor een oer-Hollandse stroopwafelkraam op de Franse marktjes zijn we door VertrekNL genomineerd voor de ondernemersprijs! In juni wordt de uitslag bekend gemaakt.

Lees er meer over op www.vertreknl.nl/nominaties-vertreknl-ondernemersprijs-2017/

Logo Ik Vertrek.jpg

Uitzending 'Ik Vertrek' september 2017

De opnames voor 'Ik Vertrek' zijn inmiddels afgerond en

het TV-programma heeft onze aflevering op zaterdag 26 augustus 2017 uitgezonden!

Bekijk hier de aflevering van AvroTros op NPO.

Artikel in Montazelais

Voorafgaand aan onze definitieve komst naar Montazeau werd ons gevraagd ons en ons bedrijf voor te stellen in de lokale krant, Le Montazelais.

Het hele artikel (franstalig) is hier te lezen.

Artikel in Transfer Magazine

In Nederland was Esther werkzaam in het HBO. Haar carrièreswitch kwam kort aan bod in de vaste rubriek 'On the move' van Transfer, het onafhankelijke magazine over internationalisering in het Nederlands Hoger Onderwijs.

Het artikeltje is hier te lezen.

Artikel in Barend Foks

Alexander werkte in Nederland bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Aan zijn vertrek en nieuwe leven werd een artikel gewijd in het personeelsmagazine van de VRR, de Barend Foks.

Het hele artikel is hier te lezen.

bottom of page