top of page

Zie je het al voor je? Met je vriendinnen, je zus, je moeder lekker met een wijntje (afgewisseld met een high tea, een detox sapje of net waar jullie zin in hebben) in het Franse zonnetje heerlijk bijkletsen, uitrusten en samen genieten van de quality time die je in Nederland maar moeilijk voor jezelf kan opeisen? In een prachtige groene omgeving, een ontspannen setting en met alle mogelijkheden om er op uit te gaan (of juist lekker even niets doen). Bij Côté Verger kan dat uitstekend en daarom hebben we een leuke actie voor alle vrouwen!

Wanneer?

Deze actie is het hele jaar 2019 geldig (bij een minimaal verblijf van 2 nachten; niet in combinatie met andere acties). Vermeld bij je boeking dat je van het vriendinnen-aanbod gebruik wil maken.

Wat houdt de aanbieding in?

Boeken jij en je vriendin/ zus/ moeder/ collega Binnenkort staat een interview met Esther van Côté Verger in het tijdschrift Flair. Kom je met deze Flair naar ons toe, dan krijg jMaakt u gebruik van onze Table d'hôtes, het diner, dan verzorgen wij een Apéro, de borrel, van het huis.

Heerlijke lokale lekkernijen met een goed glas wijn (of  een ander lekker drankje!)

 

 

Goed om te weten!

Vanuit Schiphol Airport vliegen zowel EasyJet als KLM/AirFrance enkele malen per week naar Bordeaux, alwaar u gemakkelijk vanaf het vliegveld een auto kan huren. U bent dan in ongeveer een uur bij ons.

Reist u liever vanaf Rotterdam/ Den Haag? Vanaf vliegveld Zestienhoven vliegt Transavia eveneens enkele malen per week naar Bergerac, dat slechts een half uur rijden bij ons vandaan ligt. Ook op het vliegveld van Bergerac kunt u eenvoudig een auto huren.  

Ladies only!
IMG_4351_bewerkt.jpg
bottom of page