top of page

Millennial Deal

Het zijn andere tijden waarin onzekerheid op veel terreinen de boventoon voert. Zeker voor de Millennials onder jullie is bijvoorbeeld de toegang tot veel peilers van de samenleving niet zo vanzelfsprekend meer. Goed en betaalbaar onderwijs, gezondheidszorg, wonen en arbeid(svoorwaarden) om maar wat voorbeelden te noemen.
 

Wij van Côté Verger willen jullie, de millennials, graag wat meer toegang tot betaalbare ontspanning bieden. De mogelijkheid om de achtbaan even te verlaten en te genieten van de rust en ruimte van de Dordogne of bijvoorbeeld een uitstapje naar het veelzijdige Bordeaux te maken.

Speciaal voor millennials, geboren na 1990, bieden wij voor elk meerdaags verblijf in 20% korting op de boeking of de kosten voor een treinkaartje (retour) Velines - Bordeaux. Daarnaast geven wij 10% korting op alle hapjes en drankjes die bij ons worden besteld.

Toch nog te krap bij kas, ondanks alle korting, maar wel zin gekregen om even je gedachten te verzetten en naar ons toe te komen? Alleen of met vriend(en) of vriendin(nen)? Dan is onze klusweek misschien iets voor jou!

Klusweek

Werken, nee! Klussen, ja! Gezellig, zeker! Want wij maken ook van elke klusweek een feestje.

Wij zoeken mensen, millennials of niet, die het leuk vinden om ons een weekje te komen helpen met diverse klussen, die blijven liggen. Van behangen tot een kippenhok timmeren of alles daar tussen.

Enthousiast? Meld je dan aan voor de periode tot 15 april 2019.

In ruil voor alle inspanning, betalen wij het vliegticket of een deel van de reiskosten, verblijf je in een van onze gastenkamers en zorgen wij natuurlijk voor de innerlijke mens (eten & drinken)...en natuurlijk een hoop gezelligheid & een onvergetelijke ervaring! Een klusweek in een andere periode of mogelijke andere onkostenvergoedingen zijn altijd bespreekbaar.

Lijkt het je wat, hou je van aanpakken en ben je een beetje handig? Stuur ons een bericht en vertel wat over "wie je bent" of vul onderstaande formulier in.

Côté Verger heeft uw bericht ontvangen! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alexander & Esther Hendriksen

Le Malpas Cazal

24230 MONTAZEAU

Dordogne, Frankrijk

0033 (0)6.49.57.70.70

Mail: info@coteverger.net

IBAN: FR76 1254 8029 9843 9998 4151 268/BIC : AXABFRPP

 bottom of page