top of page

We hebben het hier van top tot teen perfect gehad. Jullie verhaal over deze plek is er een die uitpuilt van geluk en jullie komst hier lijkt dan ook geen toeval, maar het lot te zijn. We vinden dat jullie de rol van gastheer en -vrouw grandioos vervullen. Jullie zijn naar onze mening een perfect stel hiervoor. Alex is goedlachs, beresterk en een uitstekende kok. We hebben er geen enkele twijfel over dat hij ook het met naar adem happende karpers gevulde poeltje omtovert tot een relaxt zwemmeertje waar Mozes vol enthousiasme achter zijn rubberen paprika aan kan zwemmen. Esther (Muis) is haast Frans elegant, enorm zorgzaam en heeft de kamers omgetoverd tot mooie themaparadijsjes. Kortom, gewoon echt een goed stel.

Dan zijn er ook nog Mozes en Toes, die de afgelopen week een Franse plattelandsaflevering van Tom & Jerry hebben verzorgd. (...)

Voor ons waren jullie het fijne bewijs dat de werkelijkheid soms nog veel mooier kan zijn dan de verwachting. We vonden het heel fijn toeven hier. Ook nog bedankt dat jullie ons meenamen naar de bescheiden apéro van PonPon en zijn baasjes ;-)

Bedankt voor alle goede zorgen lieve Esther en Alex! We zijn erg benieuwd naar de aflevering maar weten ook zeker dat jullie hier samen nog een hele mooie toekomst tegemoet gaan! Met nog genoeg dromen over om Côté Verger verder uit te bouwen en nog heel veel mensen mee te laten genieten van jullie mooie plek. Wij hebben er in ieder geval een potentiële trouwlocatie bij :-)

Het ga jullie goed, tot ongetwijfeld een volgende keer (met Jaspers fiets erbij). Liefs, Jasper en Esther

"Wij hebben er een potentiële trouwlocatie bij"

Lieve mensen,

Toen ik dit hoorde, dacht ik "dit is helemaal iets voor jullie" en Dré ook natuurlijk.

Het is nu al fantastisch en dit wordt zeker een succes door de plek, maar vooral

door jullie zelf!

Dikke kus et au revoir.

André, Ingrid, Britt & Niels

"Dit wordt zeker een succes!"

"Een klein idyllisch Frans paradijsje"

Lieve Esther & Alex,

Na onze "echte" vakantie in mei én het vooruitzicht op ons eerste kindje wilden we toch heel graag nog even weg. Lekker ontspannen en niks moeten. Dankzij de tip van Anne zijn we bij jullie uit gekomen. En wat was het een goede tip! Niet alleen het niks doen en verstopt zitten in onze pyjama's bij de tent waren heerlijk maar vooral jullie relaxtheid, ongedwongenheid en eindeloze gastvrijheid! Een klein idyllisch Frans paradijsje in de altijd zo drukke wereld! Jullie droom is prachtigen het is fantastisch dat we er van mee mochten genieten! Zet 'm op!

Liefs Sjoerd & Mandy

"Mooi en ruim, maar toch knus"

"Vanaf dag 1 hebben wij ons hier thuis gevoeld"

Lieve Alex & Esther,

Vanaf dag 1 hebben wij ons hier thuis gevoeld. Alsof we van ons eigen fijne huis in Nederland naar ons tweede huis in Frankrijk reden. Bij ontvangst gaven jullie ons meteen het gevoel dat we hier alle drie heel erg welkom zijn. Waarom we ons hier zo thuis voelen? We zijn echt familie- en gezelligheidsmensen en voelen ons daarom in deze 'mini commune' helemaal thuis. Naast de gezelligheid en verbondenheid was het eten ook nog eens fantastisch! Als kers op de taart is de gehele sfeer en het interieur ook nog eens super. Jullie hebben keihard gewerkt en dat is aan alles te zien. Onze lieve teddybeer Zenn heeft het hier ook echt heel erg naar zijn zin gehad en dat was ook een genot voor ons om naar te kijken. Elke ochtend stond hij te popelen om met zijn vriendin (eerder stoeivriend) te gaan spelen. Alle drie hebben we een fantastische vakantie gehad en we gaan het hier zeker missen. Hopelijk zien we elkaar in de toekomst nog eens hier of in Nederland.

Liefs Mickaël, Anne en een pootje van Zenn

Lieve Alex & Esther,

Super bedankt voor de fijne tijd! Jullie hebben er echt alles aan gedaan om ons die fijne tijd te bezorgen:

Allereerst door het vinden en opknappen van zo'n leuk/ mooi/ sfeervol stekje inclusief de fijne/ gezellige/ warme slaapkamer met perfect bed! Maar daarnaast ook zeker door jullie enorme oprechte gastvrijheid. Vanaf het hartelijke welkom, tot de verzorgde etentjes en hulp met allerlei verzoekjes. Ondanks dat jullie het volgens mij erg druk hebben gaven jullie nooit de indruk dat die verzoekjes een last voor jullie waren. Als jullie dat enthousiasme kunnen vasthouden blijft het een succes. Het gezamenlijke eten zorgde voor een huiselijke sfeer die door alle gezellige gasten voor een extra gezellige tijd zorgde. Blijf dus vooral leuke mensen uitnodigen :-)

Liefs Thomas & Loes en jullie tot-nu-toe jongste gast: Tess

"Enorme oprechte gastvrijheid"

Lieve Alexander & Esther (Mozes & Toes)

Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid en hartelijkheid. Wat is het hier mooi geworden! De campingplaatsen zijn mooi en ruim opgezet maar voelen toch knus aan. Helaas was het weer iets minder maar mede dankzij jullie goede zorgen en lekkere eten, hebben wij ons daar geen moment druk over gemaakt. In Bordeaux vonden wij het Darwin Camp erg leuk en hier in de buurt Château Carbonneau. De rondleiding en verhalen rondom jullie huis vonden we erg leuk om te horen. We kijken uit naar jullie aflevering bij Ik Vertrek (eindresultaat is sowieso top!). We gunnen jullie nog vele succesvolle jaren en komen graag nog een keer terug!!

Liefs, Stefan & Rosa

"Montazeau is the place to be"

New York, New York 

Big city of dreams

But everything in New York

ain't always what it seems

You might get fooled

if you're from out of town

But now I know

Montazeau is the place to be around

Patrick

"Aan alles is te merken dat jullie passie en liefde er in zit"

Hallo mooie mensen,

We hopen dat jullie je geluk hier vinden, het is jullie zeer gegund. Aan alles is te merken dat jullie passie en liefde erin zit. Wij hebben een top tijd gehad en zijn niets tekort gekomen op deze bijzondere plek. Bij deze een uitnodiging om eens op de koffie/ borrel/ "whatever" te komen in de Vughterstraat. Super bedankt voor alles en leuk om jullie (weer) te ontmoeten!

Superfijn jou weer te zien en te spreken Esther en wat een fijne vent is Alexander! Allebei superbedankt voor de leuke tijd en gastvrijheid. Wij komen zeker terug! En vergeet niet (mocht het jullie uitkomen) dat jullie ons huis kunnen gebruiken als wij op reis zijn later dit jaar.

Dikke knuffel, Wimar en Linda

"Het mooiste plekje, met een fantastisch uitzicht"

Lieve Alex & Esther

We hebben super genoten van jullie mooie plek, jullie gastvrijheid, de gezelligheid en het lekkere eten!! In ons minitentje het mooiste plekje van de camping met iedere ochtend en avond een fantastisch uitzicht.

We zijn helemaal tot rust gekomen. Super bedankt voor alles en veel succes met het verwezenlijken van jullie droom. Tot een volgende keer!

Liefs Mart & Remy

"Een heerlijk einde van onze vakantie"

Een fantastische plek, rust, ruimte en zo'n mooie kamer.

En dan ook nog twee super koks!

Jullie hebben onze vakantie tot een heerlijk einde gebracht.

Dankjewel voor alle goeie zorgen. We gaan het heel hard rond bazuinen en hopelijk komen we nog eens terug.

Het gaat jullie goed mooie mensen!

Martin, Mariëlle, Sanne & Roos

"Een geweldig verblijf"

Lieve Esther en Alexander,

Wat een ontvangst op jullie schitterende locatie. We kenden het al van een eerder bezoek aan onze vrienden. Toen was het nog een bouwval - nu is daar niets meer van te zien. Het verblijf in de tent was erg leuk. Goed bed dus lekker geslapen.

Er heerst hier een heerlijk ontspannen sfeer, een erg leuk contact met de andere asten. Heerlijk eten. Kortom: een geweldig verblijf. Impeccable!

Groetjes Jan & Riet, Vlaardigen

Lieve Esther, Alex,

Wat een fantastisch plekje hebben jullie hier, echt een aanrader.Ik zal bij Sjaak opperen om hier een teamuitje naar te plannen. De gastvrijheid is echt Topen jullie ontbijtjes echt geweldig, deze ga ik zeker missen. 

De omgeving is supermooi en jullie zitten echt goed centraal. Veel opties waar je naartoe kan. We komen zeker terug en anders misschien tot weer een keertje bij DIT.

Liefs Rens & Cynthia

"Echt een aanrader"

"De ultieme vakantieplek!"

Lieve Alex, Esther, Mozes en Toes,

Na alle voorbereidingen waar we iets van mee gekregen hebben overtreft Côté Verger alle verwachtingen. De plek is fantastisch mooi, de omgeving prachtig, maar jullie verwennerij naar alle gasten toe is echt de kers op de taart. We zijn verschrikkelijk trots op jullie! Wat ook geweldig is aan jullie hartelijkheid en gastvrijheid is dat alle gasten ook ongedwongenen gezellige contacten met elkaar leggen. De ultieme vakantieplek!

We love you,

Patrick, Gabrielle, Ian & Murron

"Alles klopt gewoon!"

Lieve Esther, Alex, Mozes en poesje

De foto's zagen er al geweldig uit, maar het is in het echt nog veel mooier!

Met hart en ziel hebben jullie iets heel moois neergezet. De gastvrije sfeer, de smaakvolle inrichting en het ontbijt en de BBQ waren pure verwennerij.

Alles klopt gewoon! Ook al is het nog niet eens helemaal af. We gaan jullie mooie plek warm aanbevelen!

Veel geluk en succes met alle mooie plannen.

Lieve groet, Anita & Stef Borghouts

"We zullen dit plekje en jullie missen"

Lieve Esther, Alex, Mozes

Wat hebben wij genoten van jullie plekje, jullie gastvrijheid en heerlijke maaltijden. Alles was Top. Wat een week zou zijn werd 11 dagen. Rust, heerlijk fietsen en voortreffelijke wijn.

Met tegenzin vertrekken we richting Nederland en zullen dit plekje en jullie missen. We komen zeker nog een keertje terug. Succes met alle plannen en het mooie landgoed.

Veel liefs, Jos en Monique

Lieve Esther, Alex, Mozes

Wat hebben wij genoten van jullie plekje, jullie gastvrijheid en heerlijke maaltijden. Alles was Top. Wat een week zou zijn werd 11 dagen. Rust, heerlijk fietsen en voortreffelijke wijn.

Met tegenzin vertrekken we richting Nederland en zullen dit plekje en jullie missen. We komen zeker nog een keertje terug. Succes met alle plannen en het mooie landgoed.

Veel liefs, Jos en Monique

"FIJN OM DEELGENOOT TE ZIJN VAN DE DROOM"

Lieve Esther & Alex,

Wat is het hier geweldig! Wat hebben we genoten! Van de rust, de omgeving, jullie prachtige huis én jullie gastvrijheid!! De liefde en passie is voelbaar en zichtbaar... Het was fijn om even deelgenoot te zijn van de droom die jullie leven. Wij komen zeker nog terug. Het was heerlijk. Bedankt!!! 💛

Heel veel liefs, John, Sue, Senna en Rock. Au revoir!

PS: en natuurlijk een dikke knuffel voor Moos :-)

Lieve Alex en Esther,

Wat jullie kunnen met zo'n lief kaartje, dat kunnen wij natuurlijk ook!

Heel erg bedankt voor een super fijn verblijf bij jullie! We hebben echt genoten van de mooie omgeving en jullie goede zorgen. Echt gaaf om jullie nieuwe stekkie eindelijk eens in het echt te bewonderen. We komen zeker nog eens terug :)

Nogmaals excuses voor het meebrengen van jullie nieuwe huisdier, haha! Mocht het katje blijven, dan vinden wij Toes wel een passende naam ;)

Heel veel succes nog deze zomer en hopelijk tot snel!

Veel liefs, XXX Tom en Loes

"ECHT GENOTEN VAN JULLIE GOEDE ZORGEN"

"Het heeft onze vakantie compleet gemaakt"

Lieve Esther en Alex,

Wat een bijzondere ervaring om hier bij jullie te mogen verblijven. Jullie passie komt overal in terug en dat maakt dat we ons helemaal thuis voelen bij jullie. We blijven jullie volgen, want wat goed voelt moet je nooit loslaten. Bedankt voor alles, het heeft onze vakantie compleet gemaakt en een ervaring rijker gemaakt.

Veel liefs en succes,

Lars, Nicole, Benthe en Yorick Schräder, Nootdorp

"ALEX IS THE BEST COOK!"

Lieve Esther en Alex,

Wat een feest om hier te mogen zijn, wat hebben we genoten!

Van jullie warmte, jullie gastvrijheid en de heerlijke ontbijten en diners. Alex is the best cook van de Dordogne, alles met zorg bereid en voortreffelijk gekruid.

Aan al het mooie komt helaas een eind maar we komen zeker terug.

Een dikke merci et au revoir!

XXXX Tiny Geert en Dimphy

"ONTBIJT EN DINER ZIJN TELKENS EEN FEEST"

Lieve Esther en Alexander,

Het is hier fantastisch! We zijn enorm verwend door jullie in deze prachtige omgeving. Het ontbijt en diner zijn telkens een feest. Fijn dat er gemarkeerde wandelroutes zijn door de wijnranken, bossen en velden. Jullie hebben nog heel veel plannen voor deze prachtige accommodatie, maar voor ons was het nu al een prachtige plek waar we onze vakantie relaxed hebben kunnen starten. Super bedankt en heel veel succes, maar dat zal zeker lukken.

Liefs Huub en Mieke

PS: Het is hier geweldig goed; heerlijk eten en enorme gastvrijheid: proficiat! Veel succes

"Allemaal erg relaxed"

Lieve Esther en Alex,

Wat een heerlijke plek hebben jullie hier. Fijn om in jullie tuin te slapen en wakker te worden door een specht. Heerlijk gegeten en ontbeten. Super uitgebreid en allemaal erg relaxed. Ook leuk dat Sam zo fijn gespeeld heeft met Isabel en Mozes. Super leuk!

Wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld door jullie gastvrijheid.

Bedankt en graag tot een volgende keer,

Rob, Judith & Sam

Esther en Alexander,

Wat hebben jullie hier een prachtig stekkie! We hebben genoten van de rust en ruimte (behalve Noah misschien :) gelukkig was er WiFi!!). Sem heeft lekker gezwommen. Een heerlijke vakantie gehad op de camping en de extra's die jullie konden verzorgen, waren TOP!!!

Sonja, Johan, Noah, Sem, Marcel

"De extra's die jullie konden verzorgen, waren top!!!"

Lieve Esther en Alexander,

Wij hebben enorm van ons verblijf hier genoten. Vanochtend bij het ontbijt hadden we het er nog over hoe je hier lekker tot rust komt, en dat met slechts één nachtje verblijf. Daarnaast is het ontzettend mooi ingericht, hebben jullie een heel leuk hondje en belangrijker: jullie waren heel erg gastvrij. Super bedankt daarvoor!

Groetjes Irene, Stijn, Siep, Emmy en Tom

"Heel erg gastvrij"

"Wij gaan helemaal uitgerust weer terug naar huis"

Lieve Alex en Esther,

Wat hebben wij genoten van de afgelopen week. Van de rust, de prachtige omgeving, de tuin, het heerlijke eten, lieve Mozes en van jullie onmetelijke gastvrijheid. Wij gaan helemaal uitgerust weer terug naar huis.

Jullie zijn geweldige mensen en mogen trots zijn op wat jullie nu al hebben bereikt!

Wij komen zeker terug.

Liefs, Floris en Emma.

"Wij voelden ons enorm thuis bij jullie"

Lieve Alex en Esther,

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Jullie gastvrijheid, aandacht, geweldige ontbijt: het was hartverwarmend.

Wij voelden ons enorm thuis bij jullie!!!

Wij komen zeker terug, al is het alleen maar om te zien hoe mooi alles wordt. Veel liefde en gelukwensen wij jullie toe.

Tot ziens, Wouter en Irene

Lieve Esther en Alex,

Dank dat we mochten delen in jullie passie, droom en dat we mochten genieten van jullie prachtige plek, aandacht, super ontbijt, attenties en meer om op te noemen. Jullie hebben al veel gerealiseerd en ook nog dingen te vervolmaken, maar we hopen dat ook jullie, jullie momenten pakken om bij te tanken. Nogmaals dank; het was bijzonder en speciaal bij jullie te mogen zijn. Veel geluk & gezondheid voor de toekomst, een mooi seizoen & lieve gasten. Rob & Marlenne

PS: Een poot voor Moos

"Bijzonder & speciaal bij jullie te mogen zijn"

"Fantastische dagen in jullie boomgaard!"

Lieve Alexander en Esther!!

Welke woorden komen er bij ons bovenborrelen als we aan jullie en Côté Verger denken... Echt Frans, uitnodigend, welkom, rust, ruimte, eten, gastvrijheid, attent, lief...met daarvoor het woordje SUPER "geplakt". Wat 1 of 2 nachtjes zouden zijn werden er 5!! Vanaf het moment dat we jullie huis met boomgaard zagen waren we verliefd! Jullie hebben al vreselijk veel werk verzet en zullen de komende tijd nog heel veel werk moeten verstouwen, maar wij weten zeker dat jullie droom een rêve wordt!! Want waar veel mensen (ook wij 😉) in NL dromen is voor jullie in Frankrijk, in het rustig gelegen Montazeau, waarheid geworden. Wij wensen jullie ontzettend veel succes met al het werk wat jullie nog te wachten staat en komen zeker nog eens terug!! Heel veel liefs, Elie & Truus van Strien

Lieve Esther en Alex,

Wàt 'n fantastisch verblijf hebben jullie ons bezorgd!En wat 'n schitterende plek is dit: Côté Verger! De kamers zijn prachtig en sfeervol ingericht, de woonkamer ruim en licht en jullie keuken van alle gemakken voorzien! Maar 't allerbelangrijkste is toch wel jullie gastvrije ontvangst en de attentheid die jullie uitstralen naar ons, de gasten. Je voelt je écht gast, welkom en met aandacht voor ieder "dingetje" (sorry, ik weet niet hoe ik 't anders moet schrijven ;-)). Jullie zijn super gastvrouw en -heer!! En lekker gegeten...wauw!

Lieve mensen, héél veel plezier en succes met dit "aventure", liefs Anja - Thom

"Jullie zijn super gastvrouw en -heer!!"

"Lief, attent en servicegericht!"

Lieve Esther en Alex,

Wat hebben wij genoten van jullie droomplek!

In het echt is alles nog mooier dan op de foto's! De rust die er heerst is als een weldadig bad. Kamer Botanique is een prachtkamer die je het gevoel geeft terug in de tijd te gaan!

Jullie zijn zo lief, attent en servicegericht! Hierdoor geven jullie de gasten het gevoel heel speciaal te zijn! Wij hopen dat al jullie wensen & dromen gaan uitkomen! En dat Côté Verger mag gaan worden zoals jullie voor ogen hebben. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Maak van jullie B&B een plek waar iedereen graag terug wil komen! Hele dikke kus en knuffel, Marco - Petra Kivit XXX

PS: dank voor jullie luisterend oor!

Lieve Esther en Alex,

Beloofd is beloofd en nieuwsgierig als wij zijn, hebben we vanuit Zuidoost Frankrijk koers gezet naar Zuidwest Frankrijk. Nu, 4 dagen later, zijn we blij dat we die keuze gemaakt hebben! Côté Verger is een oase van rust, prachtige natuur en bovenal een prachtig gebouw dat in zijn oude glorie herrijst!Dat alles zou niets zijn zonder de voortreffelijke maaltijden van "chef" Alex, de heerlijke ontbijtjes van Esther en vooral de gastvrijheid, zorgzaamheid en spontaniteit van beiden. Ga door op de ingeslagen weg met behoud van al het goede en jullie droom wordt nóg mooier dan hij al is! Wij wensen jullie heel veel succes, heel veel gasten en een fantastische toekomst samen. Over een aantal jaren komen we terug en zullen we ons verbazen wat jullie bereikt hebben. Dank voor een paar mooie dagen in jullie mooie pand en blijf samen gezond en gelukkig! Dikke kussen en een knuffel voor Mozes, Joost en Noortje Veltman

"Een oase van rust en prachtige natuur"

"Heerlijk gezellig gastvrij"

Lieve Alex en Esther, wat een geweldige locatie en wat een verschrikkelijk gaaf huis! Ongelooflijk en onvoorstelbaar hoeveel werk jullie al verzet hebben en hoe mooi het er nu al uitziet! De ontvangst was heerlijk gezellig gastvrij, enthousiast & spontaan. Het diner 's avonds in de tuin met de gezellige lampjes en franse muziek op de achtergrond en vuurkorf maakten het helemaal af! Het ontbijt de volgende ochtend was méér dan compleet en uitgebreid; verse jus, eitje, croissantje, baguette en en en... gewoonweg geweldig! De kamers... zo mooi en leuk ieder met een eigen thema met bijpassende details, overal is over nagedacht ♡ met liefde ingericht.

Lieve, mooie, bijzondere mensen, wat fijn dat we bij jullie mochten verblijven, we komen graag weer terug, meerdere malen en hopen zo vanaf de zijlijn jullie groei mee te maken! Heel veel liefs & dikke kus, René & Debby. Oh en uiteraard high 5 voor Mozes ♡

"Met overvolle teugen genoten"

Lieve Esther en Alex,

Bedankt dat wij een paar dagen op jullie droomplek hebben mogen vertoeven! Jullie hebben het, na heel hard werken, fantastisch voor elkaar. Wij hebben met overvolle teugen genoten van jullie gastvrijheid, warmte en gezelligheid! Ook zijn we verliefd geworden op jullie Moosje 😍

Leef jullie droom mooie mensen, en wij komen zeker nog wel een keer terug!

Bedankt en heel veel liefs, Tamara en Mirjam

"Heerlijk genieten van jullie culinaire verwennerijen!"

Lieve Alex en Esther,

Wat een eer om als eerste boekers en als een van de eerste gasten te mogen verblijven in jullie droom, Côté Verger! Het was heerlijk te mogen genieten van jullie gastvrijheid, uitgebreid ontbijt en culinaire verwennerijen! Wat hebben jullie verschrikkelijk veel werk verzet en wat zijn er nog verschrikkelijk veel mogelijkheden en wensen te realiseren... Dat gaat jullie zeker lukken!!

We wensen jullie heel veel succes en geluk samen en komen zeker nog eens terug!! Veel liefs, Helen en Afke XXX

"wij voelden ons zeer verwend deze dagen"

Lieve Esther en Alex,

Wij hebben mogen genieten, als een van de eerste gasten, van jullie droom: Côté Verger. De enorme gastvrijheid, iedere ochtend een heerlijk ontbijt en het avondeten een streling voor je tong. Hier spat de liefde af met jullie geweldige hondje Mozes en wordt vertaald in datgene waar jullie voor staan en doen. Wij voelden ons zeer verwend deze dagen en gaan naar huis met een prachtige herinnering. Bedankt voor alles en veel succes; het is jullie meer dan gegund!

Liefs van Maarten en Annelie ♡

"De mooiste parels vind je als je in het diepe springt"

Côté Verger, een parel! Jullie parel.

Een eer om als een van de eerste gasten hier te mogen verblijven. Zoveel moois gecreëerd en nog zoveel plannen om te verwezenlijken. Chapeau! Een fijne plek, een schitterend huis, natuur, rust & gezelligheid. Naast een heerlijke maaltijd (etc.) bereiden, zijn jullie zo gastvrij! En heerlijke ontbijtjes! Een lust voor het oog en de keuze is reuze. Fijne huishond Mozes niet te vergeten! We voelden ons thuis. We komen zeker terug! Dank jullie wel. ♡ Liefs, Remy en Henriët van den Broek

"Een mooie plek met lieve, gastvrije mensen"

Alex en Esther, heel veel succes met het verwezenlijken van jullie droom. Het gaat vast lukken. Jullie hebben nog genoeg werk in het verschiet maar dat komt helemaal goed. We zijn heel nieuwsgierig naar de aflevering van "Ik Vertrek"!

Veel liefs, Edwin, Sandra en Sanne

Een mooie plek met lieve, gastvrije mensen! Heel veel succes met jullie Chambre d'Hôtes en veel geluk samen! Harry, Jessica & Zoë

bottom of page